O nama

Imperium Security poseduje licencu za vršenje poslova fizičko-tehničke zaštite lica i imovine i održavanja reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja građana. Ispunjava sve uslove i registrovan je u registar ponuđača koji vodi Agencija za privredne registre shodno članu 78. Zakona o javnim nabavkama. Naše poslovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, kao i na apsolutnoj diskreciji i lojalnosti klijenata.


Naši ciljevi

Imperium Security poslovanje vođeno je ambicijom da u predstojećem periodu preuzmemo lidersku poziciju u Srbiji, pa čak i šire, u oblasti fizičko - tehničkog obezbeđenja i zaštite od požara. Želimo da Vam pružimo paket usluga koji će Vam olakšati svakodnevnicu, mi ćemo uštedeti Vaš trud i novac, obzebedićemo Vas i Vašu imovinu, urediti Vaš prostor, izvršiti skladištenje Vaše robe.
Kvalitet

    Kvalitet pruženih usluga i zadovoljni klijenti su nam na prvom mestu. Svesni da su ljudski resursi ono što je najbitnije za dobro izvršenu uslugu, najviše pažnje posvećujemo odabiru kadrova. Da bi u tome uspeli imamo profesionalnu HR službu.

Stručnost

    Menadžment preduzeća Imperium Security čine profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u oblastima koje čine jednu celinu i koje preduzeće Imperium Security čine jednim modernim preduzećem. Privredno društvo Imperium Security podeljeno je u više sektora. Svaki sektor čini direktor tog sektora, koordinatori ili kontrolori i radnici koji su direktni izvršioci tražene usluge. Sektori su podeljeni prema delatnostima koje obavljamo i prateće sektore koji su neophodni za efikasno poslovanje.


Pozicioniranje po kriterijumima

Usluge

    Negovanjem koncepta Just-in-time kontinuirano proizvodimo uslugu ugovorenog kvaliteta, u ugovoreno vreme i na ugovorenom mestu, što nas na tržištu rada prema ovom kriterijumu izdvaja od velikog broja naših konkurenata.

Cene

    Naše pozicioniranje u odnosu na ovaj kriterijum je usklađeno sa trenutnom finansijskom situacijom u zemlji i regionu. Na nas mogu računati i mala i srednja preduzeće kao i veliki i svetski giganti.

Kvalitet

    Nivo pozicioniranja Imperium Security u odnosu na konkurenciju prema ovom kriterijumu je veoma visok. Možemo slobodno reći i da smo u Srbiji vodeći prema ovom kriterijumu, jer znamo da je kvalitetna usluga ono što nas održava na tržištu.

Pozovite naš operativni centar na broj +381(0)11/228-72-63

Tu smo za Vaša pitanja i potencijalnu saradnju 24/7Mountain View